Beeping Premium - najbolje rješenje za više slobodnog vremena
26.01.2021

Što je Beeping Premium?

 

Beeping Premium je naša posebna ponuda, koja korisnicima nudi najviše pogodnosti.

 

Naši korisnici naručuju čišćenje u različitim terminima:

  • 1x tjedno
  • 2x mjesečno
  • 1x mjesečno
  • Prema trenutnoj potrebi…

 

Beeping u osnovi omogućuje svakom pojedincu da slobodno raspolaže narudžbom i opcionalno si odabere termin koji mu najviše odgovara iz udobnosti vlastitog doma. S obzirom da je naš cilj stvoriti vrijeme za bitnije stvari u životu, lansirali smo novi proizvod: Beeping Premium.

 

Redovno mjesečno naručivanje tako je jednostavnije (za kupce koji žele čišćenje najmanje 1x mjesečno). Premium nudi sljedeće prednosti:

  • Mogućnost izbora stalnoga termina (npr. svaki petak u mjesecu)
  • Mogućnost izbora stalnoga beepera (npr. Laura Horvat)
  • Plaćanje 1x mjesečno

 

Uvijet da postanete Premium korisnik je da pristanete na minimalno jedno čišćenje mjesečno!

 

Kako dogovoriti željeni termin za čišćenje? Što ako želim osnovno čišćenje i svako toliko dodatke (npr. pranje prozora)?

 

U praksi korisnici najčešće pošalju mail s željenim terminima za tekući mjesec na početku mjeseca u kojem će se obavljati čišćenja. Alternativna mogućnost je, naravno telefonski poziv.

Ukoliko korisnik zaboravi javiti termin, osobno ga kontaktiramo i preporučujemo da nam javi termin čim bude znao koji datum i vrijeme mu odgovaraju.

Određeni korisnici jave željene termine za cijelu godinu unaprijed – u tom slučaju zapisujemo termine za cijelu godinu (ili određeni period) i tako osiguravamo da sve bude u skladu sa željama.

Što se tiče odabira dodataka, otvoreni smo za dogovore (npr. naručite čišćenje prozora na proljeće ili čišćenje pećnice prije Božića).

 

 

Što ako naknadno saznam da mi odabrani termin ne odgovara?

 

Nema problema. Prednost Premium paketa je to da Vam uvijek stojimo na raspolaganju pa smo samim time više fleksibilni kad ste vi u pitanju. Ukoliko saznate da neće biti moguće provesti čišćenje na odabrani termin, obavijestite nas i mi vam pomjerimo narudžbu na drugi željeni termin. Razlozi su u praksi različiti: bolest, godišnji, neodgodive obaveze… Bez brige, termin koji odaberete je prilagodljiv.

 

Kako plaćam?

 

Moguće je jednokratno plaćanje preko opće uplatnice ili Internet bankarstva. Šaljemo vam račun na početku mjeseca, nakon što dogovorimo koje usluge želite. Naš programerski tim se trudi što prije postaviti automatski sistem, kako bi Premium narudžbe bilo moguće napraviti samostalno preko naše platforme – tada ćete kao mogućnost plaćanja imati i kreditnu karticu i PayPal.

 

Imate dodatna pitanja?

 

Pišite nam na info@beeping.hr ili nas nazovite na 095 353 4574 i rado ćemo vam odgovoriti.

 

Jeste li pretplaćeni na novosti u Beepingu?
Tako nikada nećete propustiti sve dobre ponude i novosti kod nas.
Vnesite pravilen email naslov.
Email
Pošalji
Možda će vas također zanimati:
KONTAKT
095 3534 574
PRATITE NAS
POSTANITE ČISTAČ
Imate iskustva u čišćenju? Pridružite nam se.
NAČIN PLAĆANJA
PARTNERI
KONTAKT
095 3534 574
info@beeping.hr
PRATITE NAS
POSTANITE ČISTAČ
Imate iskustva u čišćenju? Pridružite nam se.
NAČIN PLAĆANJA
PARTNERI
© 2021 Beeping. Sva prava pridržana