Beeping

Novost – dodatak dezinfekcije poslije čišćenja

dvoje ljudi za stolom piše financijski plan

Većina virusnih bolesti prenosi se kapljicama, uzrokujući da izložena mjesta u kući postanu izvor zaraze. U slučaju infekcije jednog člana obitelji, virus se lako prenosi na druge. Pobrinimo se da se osjećamo potpuno sigurno i u našem kućnom okruženju. U nastavku vam predstavljamo kako to postići.

Redovito i temeljito pranje ruku

Na prvom mjestu sprječavanja infekcije bilo kojim virusom je redovito i temeljito pranje ruku sapunom. Ako je moguće, dezinficirajte ruke nakon pranja. Prema preporukama, obratimo pažnju i na svoj dom.

Higijensko čišćenje i dezinfekcija kod kuće

Čišćenje uklanja vidljivu prljavštinu, a dezinfekcija uklanja nevidljivu nečistoću, poput virusa, bakterija i gljivica. Najefikasnije je učiniti oboje. Prvo očistite prostorije i temeljito dezinficirajte izložene dijelove nakon čišćenja. Ako je ovo previše stresno za Vas ili nemate odgovarajuću opremu, možete čišćenje prepustiti profesionalnom čistaču.

S Beepingom možete biti bezbrižni

Osim čišćenja vašeg doma, Beeping pruža dodatnu dezinfekciju površina izloženih dodirima raznih ljudi, kao što su:

  • kvake na vratima,
  • ručke ormara i ladica,
  • ručke za otvaranje prozora,
  • prekidače
  • termostatski ventili na radijatorima,
  • slavine u kuhinji i kupaonici,
  • ključevi na WC školjkama i bideima;
  • radne površine kao što su kuhinjski pult i stolovi.

Svi čistači Beeper opremljeni su svim potrebnim sredstvima za učinkovitu dezinfekciju nakon čišćenja vašeg doma (zaštitne rukavice i zaštitna maska, dezinfekcijsko sredstvo za ruke i dezinfekcijsko sredstvo za dezinfekciju predmeta i radnih površina). Profesionalni čistači položili su i e-tečaj koji je u potpunosti u skladu sa smjernicama HZJZ-a.

Dodatni klik za veću sigurnost

U tvrtki Beeping na prvo mjesto stavljamo sigurnost i zdravlje naših klijenata i profesionalnih čistača, pa također nudimo i mogućnost higijenske dezinfekcije Vašeg doma. Sa samo jednim klikom na vašu narudžbu za čišćenje, nakon čišćenja možete jednostavno odabrati dezinfekcijsko sredstvo. Na taj način osigurat ćete maksimalnu sigurnost i zaštitu sebe i svojih najmilijih.

Besplatno do dodatne dezinfekcije poslije čišćenja

Poklanjamo svim našim postojećim klijentima redovnog održavanja tzv. “Premium” usluge Beeping besplatnu dezinfekciju nakon čišćenja u razdoblju od 1 mjeseca. Isto je i s novim klijentima redovitih čišćenja. Kad odaberete jednokratno čišćenje, uz nadoplatu možete koristiti dodatak dezinfekcije poslije čišćenja. Vaš dom neće biti samo čist, već i dezinficiran, a prije svega siguran.

Zapamtite da je jedna od najvažnijih mjera za sprečavanje širenja virusa održavanje vašeg doma čistim. Naručite Beeping i u minuti su osigurajte siguran i čist dom.

Comments are closed.