Beeping

Često postavljana pitanja o brizi za starije osobe

Često postavljana pitanja

Što je Beeping?

Beeping je grupa pouzdanih usluga s jedinstvenom svrhom olakšavanja života našim korisnicima i omogućavanja da uživaju u ugodnijim stvarima u životu. Naše usluge su: Beeping briga za starije, Beeping održavanje kućanstva i Beeping čišćenje.

Beeping je najjednostavniji način za naručivanje najkvalitetnije usluge, potreban Vam je samo laptop, pametni telefon ili tablet kako biste naručili bilo koju od naših usluga. Narudžbu možete obaviti iz udobnosti svog doma u samo nekoliko minuta.

Zašto Beeping briga za starije?

Beeping briga za starije je most između korisnika i pouzdanih, provjerenih asistenata u kućanstvu. Beeping omogućava najbolju uslugu i brigu za starije sa 100% garancijom zadovoljstva. Fokusiramo se na Vaše individualne potrebe i pripremamo jedinstvenu ponudu samo za Vas. Beeping garancija je jasna – poboljšanje blagostanja i kvalitete života starijih.

briga za starije

Koje usluge nudi Beeping briga za starije?

Naša usluga je jednostavna. Zajedno s predanim asistentima u kućanstvu nudimo Vam podršku u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova kao što su pomoć pri kupnji namirnica, odlazak u poštu ili ljekarnu ili pomoć s papirologijom. Nadalje, nudimo društvo i brigu za starije, što podrazumijeva šetnje, kartanje, igranje društvenih igara, kuhanje i druge hobije. U ovu uslugu također spada i briga o kućanstvu – pospremanje, čišćenje, briga o rublju, peglanje i za kraj, neka osnovna njega – pomoć pri odijevanju i hranjenju, pomoć pri ustajanju i lagane motoričke vježbe.

Beeping asistent u kućanstvu je profesionalni njegovatelj koji mora proći temeljitu provjeru, 2 kruga intervjua i rigorozni program educiranja koji provodi Beeping. Ta osoba bit će visoko osposobljena, odgovorna u radu, brižna i iskrena.

Naravno, Beeping tim će Vam ponuditi nekoliko kandidata ovisno o lokaciji, dostupnosti i potrebama koje ste prethodno naznačili te ćete Vi moći odabrati najbolji 'fit'.

Ovo se rijetko može dogoditi. Svakodnevno radimo na zapošljavanju novih partnera njegovatelja i dat ćemo sve od sebe da pronađemo najbolji 'fit' za Vas u što kraćem roku.

Naša politika je da ukoliko se bilo što ošteti, beeper to prijavljuje Beepingu i naša korisnička podrška će se pobrinuti da se situacija riješi na obostranu korist i zadovoljstvo. Također, ukoliko Vi primijetite da se nešto oštetilo, ljubazno Vas molimo da nam isto prijavite u roku od 24h kako bismo mogli čim prije utvrditi tijek događaja i splet okolnosti koji su doveli do oštećenja.

Ovo pitanje nema jednoznačan odgovor. Razina samostalnosti, kućne opreme, obiteljskog okruženja, financijskih resursa i sl. su sve elementi koje treba uzeti u obzir. Također, Beeping je razvio sustav visoko individualiziranih ponuda koje odgovaraju Vašim potrebama. Naš cilj je bolje razumjeti Vašu situaciju i graditi na temelju toga savršen plan za Vas! Kontaktirajte nas na +385 1 3300 012

Surađujemo sa svakodnevnim pomoćnicima u kućanstvu koji imaju različite vrste profesionalne kvalifikacije, ali nemaju nužno medicinske. Samim time, nemamo mogućnost pružiti medicinsku brigu za starije (davanje lijekova, promjena zavoja i sl.). No, svakako smo voljni pomoći u svakodnevnoj osnovnoj brizi (odijevanje, češljanje, pranje zubiju i sl.), u kućanstvu, u obavljanju različitih aktivnosti te kao pratnja na termine kod liječnika i sl.

Beeping briga za starije je trenutno dostupna u Zagrebu, ali radimo na tome da se proširimo na veći broj gradova u Hrvatskoj. Prijavite se na naš newsletter i saznajte novosti prvi.

Nakon što proučimo sve informacije koje ste nam dali, proslijedit ćemo Vam ponudu putem emaila koju ćete morati potvrditi. Nakon potvrde, na email ćete primiti sigurnosni link za online plaćanje, preko kojeg ćete moći aktivirati svoju pretplatu i unijeti detalje o platnom sredstvu. Mogućnosti plaćanja su kreditna kartica ili PayPal. Mjesečne automatske naplate će se vršiti ovisno o paketu pretplate koji imate aktiviran.

Beeping nudi isključivo redovnu uslugu u obliku pretplate. Nažalost, jednokratna usluga i kratkoročna suradnja nisu moguće.

Zatražite individualiziranu ponudu odmah.

Sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći da pronađete najbolju njegu i društvo za Vaše najmilije.