Beeping

Često postavljana pitanja za redovno održavanje kućanstva

Općenito

Beeping je najlakši način naručivanja profesionalnih čistača za kućanstva. Beeping vas povezuje s višestruko provjerenim, kvalificiranim i pouzdanim čistačima. Sve što trebate je računalo, mobitel ili tablet. S Beepingom u minuti imate čist dom i slobodno poslijepodne.

Beeping je najpouzdaniji način za naručivanje različitih usluga održavanja kućanstva. Možete birati između redovnog čišćenja ili šireg spektra usluga održavanja kućanstva.

Vrlo jednostavno! Na www.beeping.hr možete započeti s postupkom naručivanja.

  1. Na web stranici ostavite sve ključne podatke o sebi i Vašoj nekretnini koja će se čistiti.
  2. Sijedite upute na web stranici.
  3. Beeping potvrđuje dostupan termin i omogućava Vam sigurno online plaćanje.
  4. Prethodno provjereni i osposobljeni čistač će u dogovorenom terminu odraditi uslugu. Vi ćete na taj način moći iskoristiti to vrijeme za ugodnije stvari u životu.
Za kraj, ne zaboravite ostaviti svoju recenziju zadovoljstva pruženom uslugom. Dobrodošla je svaka povratna informacija koja nam pomaže da poboljšamo svoju uslugu.

Beeperi su opremljeni sa svom potrebnom zaštitnom opremom, profesionalnim krpama, spužvama, učinkovitim univerzalnim sredstvima za čišćenje, sredstvom za odmašćivanje, sredstvom za uklanjanje vodenog kamenca i sredstvima za čišćenje staklenih površina. 

Ukoliko želite da beeper koristi ekološka sredstva* ili da koristi neka druga Vaša sredstva za čišćenje, tu napomenu možete ostaviti prilikom izrade narudžbe.

*ekološka sredstva kupac osigurava sam

Beeping rješava sve prijave štete individualno. Garantiramo Vam da uvijek dajemo sve od sebe da uklonimo sve nastale nepravilnosti i vratimo objekt štete u prijašnje stanje.

Čišćenje

Profesionalni čistači koji  pružaju  usluge čišćenja kućanstva, preko digitalne platforme provode redovna tjedna održavanja.  Beeping čistači će se s velikim zadovoljstvom pobrinuti za čišćenje vaše kupaonice i toaleta, spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, dječje sobe ukoliko ju imate i radne sobe. U svim prostorijama će obrisati prašinu s vidljivih površina, očistiti vanjske površine ormara i komoda, usisati, oprati podove i isprazniti otpad. Također, nudimo vam izbor dodatnih usluga  - pranje prozora, čišćenje unutrašnjosti hladnjaka i pećnice te dezinfekciju često diranih površina. Za detaljan opis posla po prostorijama kliknite ovdje.

Beeperi su opremljeni sa svom potrebnom zaštitnom opremom, profesionalnim krpama, učinkovitim univerzalnim sredstvima za čišćenje, sredstvom za uklanjanje vodenog kamenca i sredstvima za čišćenje staklenih površina. 

Za potpuno čišćenje potrebne su još neke sitnice. Molimo da za Beepera pripremite usisavač, univerzalno sredstvo za podove, kantu za vodu i mop te sredstva za čišćenje indukcije i pećnice. Ako želite, možete pripremite i čistu posteljinu za krevete pa će Vam je Beeper zamijeniti.

Premium usluge poput pranja rublja i peglanja su dostupne isključivo u sklopu paketa održavanja kućanstva. Za više informacija o održavanju kućanstva, kliknite ovdje.

Ne.

Beeping je specijaliziran za profesionalno održavanje i čišćenje kućanstva, domova i manjih poduzeća. Za poduzeća se ponuda individualizira s obzirom na prostor.

Ukoliko biste željeli ponudu za čišćenje poslovnih prostora, pišite nam na info@beeping.hr ili nas kontaktirajte na 01 33 00 012.

Briga za naše i Vaše zdravlje je na prvom mjestu. Zbog trenutne situacije u vezi s COVID-19, cilj nam je smanjiti bilo kakav nepotrebni kontakt. Kako bismo to postigli, molimo da za vrijeme čišćenja niste prisutni, osim kako biste mogli dočekati Beepera, kojem onda možete prepustiti da očisti i dezinficira Vaš prostor.

Naravno da je moguće, ali uz nekoliko ograničenja!

Stalnog beepera omogućavamo našim redovnim korisnicima koji imaju aktivan paket 2x mjesečno ili 4x mjesečno.

Dodatno:

Ukoliko mijenjate pojedine datume čišćenja u budućnosti, nećemo Vam uvijek moći osigurati Vašeg stalnog beepera, jer se može dogoditi da taj beeper neće biti dostupan na novoodabrani datum.

Dodatne usluge poput peglanja dostupne su isključivo u sklopu paketa redovnog održavanja kućanstva.

Uvijek odaberete prvi datum čišćenja. Također, u postupku naručivanja unosite vrijeme i datum prvog čišćenja.

Daljnja čišćenja kreira sam sustav Beeping, ovisno o odabranom paketu.

Primjer: Ako ste naručili prvo čišćenje u utorak u 8.00 sati unutar paketa (4x mjesečno), sustav će automatski postaviti sljedeća 3 čišćenja u naredne utorke u 8.00 sati. Bez brige, sve datume na svom profilu možete naknadno urediti. Obavezno izvršite promjene u pravom trenutku kako biste osigurali nesmetano odvijanje i pružanje usluga.

Ako nemate pristup svom računu, o promjenama se mogu prijaviti i na info@beeping.hr ili telefonom svaki radni dan između 8 i 17 sati.

uro.

Održavanje kućanstva

Beeping održavanje kućanstvaje izvrsno rješenje za sve klijente koji još više cijene svoje vrijeme. Korisnici mogu kreirati individualizirane pakete, ovisno o željenom vremenu trajanja usluge (min. 2.5 sata po dolasku) i tjednoj frekvenciji (min. 2 dolaska po tjednu).  

Beeping održavanje kućanstva uključuje premium usluge poput peglanja i pranja rublja. Vrlo jednostavno možete individualizirati svoj paket usluga.

Nema problema! Prednost Premium paketa je i to što smo Vam uvijek individualno dostupni te je veća fleksibilnost u smislu prilagodbe termina. Ako ustanovite da kućanske poslove neće biti moguće obaviti na određeni datum, javite nam ili promijenite datum i vrijeme čišćenja unutar Vašeg korisničkog računa.

Razlozi su u praksi različiti: bolest, dopust, neočekivane obveze... Bez brige. Termin koji odaberete je prilagodljiv.

Pretplatnici također imaju mogućnost odgode termina jednom godišnje. Na primjer, u slučaju godišnjeg odmora, imate mogućnost zamrzavanja čišćenja u jednom mjesecu.

Pažljivo provjerite obavijest koja će se pojaviti prilikom promjene (ako sami uređujete narudžbu), jer u određenim posebnim slučajevima prijenos termina nije moguć.

Plaćanje

Beeping osigurava sigurno online plaćanje. Plaćanje u gotovini nije moguće.

Pretplatnicima redovnih paketa na raspolaganju je plaćanje sa:

kreditne kartice ili
PayPal račun.

Korisnici jednokratne usluge čišćenja imaju mogućnost plaćanja:

kreditne kartice,
PayPal račun ili
plaćanje uplatnicom.

Ne. Plaćanja gotovinom su prošlost. Vjerujemo da imamo bolje rješenje.

Cijena koju vidite u sažetku narudžbe predstavlja konačnu cijenu za čišćenje koje ste odabrali.

Pazite da Vas cijena u slučaju pretplate ne zbuni jer prikazujemo i cijenu pojedinačnog čišćenja kao i ukupnu mjesečnu obavezu.

Beeperi - naši čistači

Svi Beeperi su pouzdani. Oni će postupati s skladu s vašim zahtjevima i smjernicama koje ste naveli tijekom narudžbe (vezano za uzimanje i predaju ključeva).

Stanimo skupa na kraj crnom tržištu. Beeperi su profesionalni čistači koji imaju status j.d.o.o. ili obrtnika. Neki od naših Beepera su redovni studenti s bogatim iskustvom u čišćenju.  Svi su udovoljili strogim zahtjevima i standardima Beepinga. Konačni cilj je pružiti Vam prikladnu i pouzdanu uslugu.

Beeper može postati svatko tko ima pozitivan stav prema radu i klijentima, status j.d.o.o., obrtnika ili redovnog studenta, iskustva u čišćenju  kućanstava, ureda ili hotela te prođe provjeru i obuku u Beepingu.

Naravno. Svatko tko ima uređen formalno-pravni status, bilo kao j.d.o.o. ili obrt i ima potrebno iskustvo u čišćenju kućanstava, ureda ili hotela, ima mogućnost da postane Beeper. To je naravno samo osnovno. Potrebna je i snažna volja, marljivost i poznavanje odnosa s klijentima.

Sa svakim potencijalnim Beeperom imamo preliminarni razgovor. Prije razgovora o suradnju svaki budući Beeper mora dostaviti potvrdu o nekažnjavanju izdanu od strane Ministarstva pravosuđa. Osim toga, Beeping povremeno vrši provjere rada Beepera.

Trudimo se da Beeperima suradnja s Beepingom bude ugodna. Sama obuka koju organizira Beeping, uz pomoć iskusnih stručnjaka, poseban je doživljaj. Paket dobrodošlice s osnovnom Beeping opremom i osiguranje od odgovornosti za narudžbe preko Beeping platforme je još jedan dokaz da cijenimo Beepere. 

Naravno. To je više nego poželjno. Nakon čišćenja ćemo na vašu e-mail adresu poslati kratki upitnik u kojem se Beeper ocjenjuje na temelju četiri parametra. Možete, ukoliko  želite, dodati i neku napomenu. Vašu povratnu informaciju ćemo analizirati i proslijediti Beeperu s ciljem kontinuiranog poboljšanja naše usluge.

Proces provjere Beepera sastoji se od 5 koraka:

  • Svaki Beeper odradi individualni razgovor s odgovornom osobom u Beepingu.
  • Prije početka suradnje, svaki Beeper mora osigurati važeću potvrdu o nekažnjavanju izdanu od strane Ministarstva pravosuđa. Ovu potvrdu zahtjevamo od svakog beepera tijekom cijele godine.
  • Slijedi teoretski dio edukacije u kojem se Beepere educira o čišćenju, o Beeping standardima i o procesima koje trebaju poštovati prilikom rada.
  • Sve Beepere reodvno provjeravamo i terenski kroz tzv. tajnog kupca.
  • Kvaliteti usluga pridonosite i Vi koji nam pomažete stalnim evaluacijama obavljenog posla. Na taj način možemo osigurati da oni koji su najprikladniji za to dobiju posao.
Prednost naručivanja Beeping čišćenja je i ta što Vam lako možemo osigurati drugog Beepera ukoliko niste zadovoljni originalnim. Razlog promjene nije važan i u svakom slučaju ćemo poštivati ​​Vaše želje.

Osigurajte si Beeping iskustvo u 60 sekundi.

Zaboravite na kućanske poslove i uživajte u ugodnijim stvarima u životu.

Proljeće je stiglo. Iskoristite popust na prvi mjesec svoje pretplate 🎉